Tarta cu sunca si ciuperci-beatrice


TARTA CU SUNCA
SI CIUPERCI-BEATRICE

Aluatul: 1 cana si 3/4 faina alba1/2 cub margarina rama (125g)1/2 lingurita sare5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)Umplutura:2 cepe albe200-300gr sunca taiata cubulete200gr cascavalo cutie ciuperci taiateGlazura:2 cutii smanatana4 ouaSe face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de tarta, unsa in prealabil cu unt/margarina. Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt...
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc intr-un pic de unt si se pun peste aluat. Deasupra se rade cascavalul.
Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 20-30 minute, pana capata o culoare placut aramie si o crusta.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu: