SNITEL VIENEZ
4 felii de carne de vitel 2 oua 50 g pesmet 50 g faina ulei
sare si piper dupa gust
Bucatile de carne se bat bine.Se pipereaza putin si se trec cu furculita prin faina, apoi prin ou batut cu putina sare si prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cat este necesar, iar restul sa cada pentru ca sa nu se arda in tigaie; Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele nature in uleiSnitelele se servesc fierbinti, cu salata de cruditari si piure.
POFTA BUNA!!!!
4 felii de carne de vitel 2 oua 50 g pesmet 50 g faina ulei
sare si piper dupa gust
Bucatile de carne se bat bine.Se pipereaza putin si se trec cu furculita prin faina, apoi prin ou batut cu putina sare si prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cat este necesar, iar restul sa cada pentru ca sa nu se arda in tigaie; Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele nature in uleiSnitelele se servesc fierbinti, cu salata de cruditari si piure.
POFTA BUNA!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu