Ochi de elefant




OCHI DE ELEFANT

BLAT: 4 oua, 5 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 2 linguri de cacao si un varf de cutit praf de copt.
Albusurile se bat spuma, se adauga 4 linguri de zahar si se mai bat putin. Galbenusurile se freaca bine cu 3 linguri de zahar + 1 lingurita de zahar vanilat, apoi se adauga peste albusuri, iar la final se pune amestecul de faina + cacao + praf de copt si se omogenizeaza totul usor prin rasturnare cu o paletzica.Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, am copt blatul la 175 grade. Intre timp pregatiti un servet de panza umezit peste care rasturnati blatul copt si se ruleaza pe lungul foii.

CREMA - 2 budinci preparate conform instructiunilor de pe ambalaj, amestecate cu 200 gr unt, se bat cu mixerul pana se incorporeaza budincile.
PREPARARE: Se intinde foaia, se unge cu crema, punem o banana si o rulam. Se aseaza pe un platou cu marginea dedesupt.
Se orneaza cu frisca.


Niciun comentariu: