TORT LAURA
Blat:
8 albusuri, 8 linguri zahar, 2 galbenusuri, 2 linguri nuca macinara, 6 linguri faina 100 gr. cacao. Se bat albusurile, dupa care se adauga restul ingredientelor rand pe rand. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor. Se verifica cu scobitoarea, iar cand e gata se lasa la racit, dupa care se taie in doua.
Crema:
6 galbenusuri, 250 gr. zahar, 2 linguri cacao, 100 gr unt. Se pun galbenusurile cu zaharul si cacaoa intr-o oala (pe abur) si se lasa pana se topeste zaharul, dupa care se lasa la racit. Se amesteca crema cu untul. Se umple tortul cu crema, se tapeteaza cu crema si se presara nuca macinata pe margini.Se orneaza cu frisca.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu