TOCHITURA
250 gr. carne de porc 250 gr. carne de vita 1 morcov 2 ardei 2 cepe mari ulei sare piper
Mod de preparare:Se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul felii subtiri. Se pun la calit in tigaia cu ulei si se lasa pana se sticleste ceapa, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si apa (sa treaca peste carne), o lasam la foc moale pana e fiarta carnnea. Sse serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi.Pofta buna!!!!
Mod de preparare:Se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul felii subtiri. Se pun la calit in tigaia cu ulei si se lasa pana se sticleste ceapa, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si apa (sa treaca peste carne), o lasam la foc moale pana e fiarta carnnea. Sse serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi.Pofta buna!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu