CARTOFI UMPLUTI
6 cartofi fierti in coaja si decojiti500 gr. carne tocata150 gr. ficat de pui fiert si pisat2 cepe taiate maruntsarepiperuleipentru ornat:cascaval, ardei, patrunjel,etc
Mod de preparare:Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper dupa gust.Cand sunt fierti, cartofii se decojesc se taie in jumatate si se umplu cu pasta obtinuta.Acestia se pun in tava unsa in prealabil cu ulei, se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa gust
Mod de preparare:Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper dupa gust.Cand sunt fierti, cartofii se decojesc se taie in jumatate si se umplu cu pasta obtinuta.Acestia se pun in tava unsa in prealabil cu ulei, se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa gust
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu