CIORBA DE PUI
2 cepe 2 morcovi 3 cartofi 150g orez 300 g carne de pui 1 lingura vegeta 1 legatura patrunjel 2 linguri otet
Mod de preparare:Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si patrunjelul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana.POFTA BUNA!
Mod de preparare:Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si morcovii dati prin razatoarea mare se dunstuiesc la foc mic, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga cartofii si carnea taiate cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si patrunjelul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana.POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu